Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah


arini na join contest ni...hehe ok2 blog sy ta cumey ...
tp na try jgk..mne taw kan..rezki..hehe


na join jgk ?? clik banner ni k



hehe teruja tgk adiah2 dy..
sy na contet len n that rantai ya burung antu too..
cumey sgttt mata dy cm ni  ◕‿◕

tp dy tade la senyum..hehe
wait2..na request2 adiah lak..
suke2 jantung je...
tag :
http://miqi-mousy.blogspot.com/
 
http://nadzulkipli.blogspot.com/




TERIMA KASIH SUDI MEMBACA ! XD

5 komen anda :D:

cik nad said...

syg...i buat ok ini contest...hikhik... =)

PURPLEVIOLET said...

header comel awak dah siap ! tgk kat link ni oke..rm5 topup kat no tel 0147370192.untuk elakkan misunderstanding,awak beli tiket topup tu n sms no 14 digit topup tu kat azfa oke?


http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/Azfarah/syafinazfinal.gif

kalau ade pape soalan,tanya je k.

nabilah said...

maaf yg mngaggu ruang entri ini..tp kami ingin maklumkn berita gmbira yag pihak kmi stuju dgn harga borong yg phk saudari inginkn..tp kami mengharpkn kerjasama pihak saudari utk maklumkan kod item yg saudari inginkn krn ada pihak lain sdg menunggu penempahan item2 tersebut..disebabkan saudari pelanggan awl, maka kami dahulukan saudari dlm pemilihan item yg terhad itu..kami sgt memohon kerjasama dri pihak saudari utk maklumkan kod item tersebut di fb, email dan hp pihak kami..terima kasih ats perhatian yg diberi =)

EZAN IDMA said...

goodluck@

emy zulaiha said...

gud luck awk.

nak adiah best2 lagi?
Jom join givaway nisa