Tiba-Tiba Terasa Rindu


Assalamualaikum , =)
tetibe je aku terasa rindu dekat kau , 
aku na cakap dekat kau , aku segan .. 
aku mintak maaf laaa , 
nak kata ta msg , hari2 msg , 
tp tetibe hari ni , terlebih2 rindu , 
k fine , aku gedik :3
 tapi na buat macam mana kan , :'(
tadi kau msg aku , kau ckap kau happy , 
menang perlawanan futsal , 
kau kutuk lawan kau , sedap je kan , 
mentang2 kau menang , belasah kang , 
aku tahu kau tak akan , dan tak pernah baca benda ni .
tapi tape la , heee lgi bagus ,

kau suka cakap aku suka potpet2 , tp kau pon sama !
kau cakap aku pendek ! k fine !
kau cakap aku merenx , soo ? kau jeles ?
kau cakap aku membebel cam mak nenek , (suka aku aa)
kau cakap aku selalu blurr , (yeke ?)
kau cakap aku gelak cam ponti ?? !

kau yang suka buat aku gelakkk !
kau yang suka buat aku senyum sorang2 !
kau suka bagi aku jadi giler , 
kau suka kalau aku jeles dengan kau ,
kau selalu merepek macam ayam , 
kau berlagak kalau dengan aku !  
kau suka suruh aku diam bila aku membebel dekat kau , 
kau giler aa !!!

tapi aku sayang giler kat kau kawan !!!

#saya cilok gmbr dia , dia mrah tak??

 #TANIAH laa , kau menag perlawanan too , dpt seratos , kau ckp na belanje aku kan ?? :3
   tada ehh ?? k aku diam :x haha

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA ! XD

20 komen anda :D:

Woofer Storm said...

untunglah ..hehee


follow sini..

Woofer Storm said...

kalau rindu,ada masa jumpa ye ngan dia..

NurSyafinaz said...

@Woofer Storm jumpe ?? tak akan la , haha

acheeqa farhana said...

wah suwetnye! awww...hehe

NurSyafinaz said...

@acheeqa farhana hee mana ada sis :3

cikk bieber said...

woahhh! untungla... ad kwn baik.. :P

NurSyafinaz said...

@cikk bieber haha unk pon kwn baik aku !

Ain GreenChubby said...

untungla..hehe..
btw nk tebus hadiah tlg add sye di fb atw like my page n text sye k.. >_<

AMNA said...

Jom join GA saya :)

--> http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

AMNA said...

Jom join GA saya :)

--> http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

Cik Rose Cute said...

hihihi jiwa remaja...mest teruja kalau rindu seseorang hihihi

Tuan Hanis said...

kawan ke bf ? hee . follow sini balik .

aleen aiden said...

takpe, rindu tu normal. :)

AkmaFaizal said...

jemput join ga ni
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

SyamimiNazifa said...

wah , ada boyfie laa :)

elyna mirsada said...

jenjln cni...nice blog

Miss BaNu said...

sweet...

Lyana M said...

fynaz ..
ingat akak lagi tak?
hee~
lama tak dgr khabar.

p/s: bagi link fb bole? akak nak add.

Lyana M said...

of coz akk ingt fynaz..
akk pon jrg bkk blog skrg ni.
busy sbb spm dh dekat.
ni fb akk,
facebook.com/lee.lyanamansor

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html