We Haved Fun !!

walaupun peristiwa ni berlaku sama sbelum cuti sekolah , sekarang baru nak update kn , huhu sebelum cuti sekolah bermula , kami 1 klas adakan jamuan , macam2 makanan ada tau , masing2 pakat na share , even ahli kelas kami hanya 23 , still happening , last2 klas lain datang habiskn makanan kami ^^


ni hanya makanan ringan , klau berat ada nasi impit , lontong dll *mkanan raya*
by the way cupcake tu sempat amek gmbr je , sbb kawan p makan my cupcake :'( haha


tgk la , macam2 nama ada kat belon ni , childish *so am i*


penampilan khas , ex cikgu bi 
cikgu FAIZ MAT LAZIM ^^, cigu joget eh , haha


we have such a fun time *bi low*
just use collage edit :)

diaorang berdua di tugas kn menghappening kn klas kami >< haha yg laki tu nama dia Amirul , dia mmg giler  , selalu wat kami gelak. yg girl tu , Wahida , dia suka buat perangai pelik2 , dgn muka innocent dia tu , haha


belon , belon , maklum la lama da ta main belon , jadi macam ni la , haha

aku rindu korang , hehe
classmates 404'12 ,
jumpa tahun depan k , In Shaa Allah 

ok la takat ni jela ehh , no idea , selalu upload gmbr kat  instagram , tak payah na buat karangan , hehehe , 
Take Care , Assalamualaikum :D


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA ! XD

10 komen anda :D:

Dianaa said...

rindunya lah dengan zaman sekolah T__T

NurSyafinaz said...

hehe then 2014 i'll miss school too :')

Emmy Naz said...

WAH HAPPENING NYER JAMUAN...EMY RSE MCMM NK JOIN JEK..TPI DAH LEPAS PULOK!! HUHUHU,,,.. I FOLLOW U :)

Zahrenn said...

wah!..bestnye jamuan..lama dah tak buat jamuan kat sekolah..:'(

CikMunBlogger said...

wah ! best nye . meriah . hehehe

Wak Gelas™ said...

wahh sonoknyerr tuu.., ehhHHE

Cik Amal said...

meriah sangat2.. btw, follow sini

Shazreena Shukri said...

bestnya :)

jemput join giveaway yg reena sdng anjurkan..hadiah gempak :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

Iyraa Cariyno said...

jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

da bagi detail???
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/tahniah-kepada-para-pemenang-limited.html