Yes , I really miss you alls

tumblr moving Pictures - moving pictures tumblr

Siapa 'you alls' tu ?
diorang yang saya maksud kan adalah orang2 yang hadir dalam hidup saya
pertama , saya nak ucapkan image
sudi hadir dalam hidup saya , cewahh  poyo pulak kau jahh , haha
saya paling rindu kenangan di sekolah dahulu , and yes, masa tak boleh diundur
 image rindu suasana yg hingaq(bising) dalam kelas ,


masa ni, sebaik sahaja kami habis kertas terakhir SPM 2013 kami.
muka semua stok lega tahap cipan sesat dalam zoo image
kelas kami paling awal habis paper , kami kelas Sn Akaun.



ini pulak gambar kelas versi bebas untuk majalah sekolah ,
kaum adam dalam kelas saya hampir pupus, 7 orang sahaja image


✿ ini lah bunga2 kelas 504'13 


MRS. CH'NG, cikgu addmath yang paling the best , tetap sabar mengajar kami walaupun dah ulang 10x topik tu, syg teacher image



bersama cikgu praktikal yg sporting, CIKGU AISAH
tak nak ckp byk, takda dlm gmbrimage



gambar paling favorite saya , ni masa HI-TEA form5
sebelum menduduki paper SPM. really miss image


kepada SAIDATUL HUSNA & FATIN FATIHAH
terima kasih sebab jadi sahabat baik aku masa senang dan susah , walaupun kekadang masing2 ada yg tak puas hati , tapi kita still kawan , saling tegur kalau ada salah, korang memang terbaik lah, korang punya attitude yg sekepala dgn aku , buat aku lagi sayang hampa,macam2 yang kita berkongsi bersama terutamanya makanan , haha suka aku bab ni , hehe apa pun ingat taw kita kawan selamanya , dan ingat , kita nak tengok siapa yang kahwin dulu diantara kita , hahaha sayang rindu korang image



kepada NUR AFIFAH SUBUKI , RAFIDAH & FAUZIAH                                          walaupun kita tak rapat , tapi kehadiran korang terasa untuk aku , hehe koranglah yg selalu bimbing aku untuk jadi yang lebih baik. korang lah yg selalu ajar aku kalau aku tak faham dlm pelajaran , tak kedekut ilmu sungguh .terima kasih banyak2 tau aku hargai sangat-sangatimage

kepada AHLI KELAS 504(2013) ,CIKGU & DOKTORIANS
kehadiran korang dalam hidup aku, aku akan ingat sampai bila2, kepada rakan sekelas, aku rindu korang sangat , suasana dalam kelas , image kepada cikgu , terima kasih didik kami semua, sesungguhnya kerja pendidik adalah paling mulia image



kepada ROSE AIMI RAZALI & HANIS SHAZEIRA KHAIDZIR                                               dulu , satu masa, kita rapat sangat2 , aku masih ingat kenangan kita masa form 1-5 , terutama si rose yang suka bagi surat kat aku,ade la beberapa masih ada aku simpan , hee yg si hanis ni aku tak boleh lupa dia kalau gelak , muka jadi pink, haha comel je. thanks bagi aku memori indah dgn hampa, walaupun aku dah tak rapat gan korang , ingat aku still sayang hampa image



kepada MUHD FADZIL BIN MOHD MARZUKI
aikkk tetibe sesat pasal dia ni asal , haha sorri bro, apelah salahnya kan sekali sekala, untuk hg special thanks dari aku sebab still stay dengan aku , dgn perangai aku yang macam mintak kaki je,image hehe apa2 kau anugerah dari Allah untuk aku yang paling aku tak sangka2, tahun  ni nak masuk 3 tahun aku kenal hg, serius aku tak sangka lama sampai mcm ni, muskil betul aku hg sabar je dengan aku kan , eish2 hahaha aku tak boleh lupa first2 kita kenal, aku tak expect yang kita ni sekepala , tengok muka hg serius semacam je, haha oklah thanks taw weh , nanti kawin nanti jangan lupa ajak aku tau !! ahahah imagePhoto
gambar setengah je , satgi aku makan burger kau kang , hahaha


p/s: aku nak mintak maaf dengan semua salah silap aku dengan hampa , sengaja atau tak , maaf kan aku tau tauuuu hehe imageuntuk pembaca , pls doakan kami Batch 96 dapat result SPM with flying colours 


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA ! XD

1 komen anda :D:

Jay Chen said...

blog yang menarik.
JOM SINGGAH TERDAPAT PELBAGAI INFO MENARIK TENTANG KESIHATAN,KECANTIKAN SERTA BANYAK LAGI..

http://suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u